10 motive să cumperi tot pentru animalul tău de pe zooplus online

În ianuarie s-a împlinit un an de când dragul meu Sweetie s-a alăturat familiei. Parcă a fost ieri, dar totodată simt ca și cum ar fi fost dintotdeauna alături de noi. După cum îmi și place să zic, el este băiețelul meu mult iubit.

Ziua mea de naștere (când l-am primit) nu e tocmai ziua lui, însă l-am sărbătorit cum se cuvine și pe iepurele meu pitic: s-a ospătat dintr-un aranjament din morcovi. E tortul lui.

Așadar, îți poți închipui că îi fac cumpărături serioase… exact ca unui copil. Are tot felul de jucării și chestii de ronțăit, care mai de care mai simpatice și interesante. I-am luat până și cușcă supraetajată, ca să aibă spațiu și să fie cât se poate mai fericit.

Acum trebuie să recunosc ceva: nu sunt tocmai adepta hoinăritului prin magazine. Mai ales în această perioadă, prefer să comand totul cu câteva click-uri. Așa că am testat mai multe petshop-uri cu livrare la domiciliu. Însă singurul care m-a convins să-i rămân clientă este magazinul zooplus, cel online.

Dacă și tu ai un animal de companie, fie el în apartament sau în curtea casei, trebuie să-l încerci! Sunt convinsă că vei reveni la el! Și ca să îți faci o idee clară despre acest magazin de nota 10, iată…

10 motive să cumperi tot pentru animalul tău de pe zooplus online

1. Găsești o largă varietate de produse

Zooplus are tot felul de produse pentru o sumedenie de animale, de la accesorii pentru pisici și cușcă de câine și până la mâncare pentru șobolani. Practic sunt de toate pentru toți.

Cum am un iepure drept animal de companie, care nu e prea uzual, m-am bucurat enorm să văd că există un loc din care am ce alege. Petrec o grămadă de timp analizând plusurile și minusurile fiecărui tip de hrană sau așternut, înainte de a-l selecta pe cel mai potrivit.

2. Are prețuri mici

Fiind un cumpărător online de profesie, e de la sine înțeles că fac comparații între site-uri. Caut același produs în mai multe locuri și de obicei îl iau de unde este prețul cel mai mic.

Ofertele zooplus au fost mereu cele mai bune pentru ceea ce am avut eu nevoie. Și chiar dacă nu ar fi fost, având în vedere că luam totul dintr-un loc, ar fi compensat costul transportului. La comenzi peste 199 lei, transportul este gratuit.

3. Mereu sunt reduceri

Pe lângă faptul că prețul este fără doar și poate accesibil, site-ul prezintă numeroase promoții. Sinceră să fiu, uneori le vânez, pentru că sunt destul de consistente.

De exemplu, cușca cu etaj a lui Sweetie costa inițial aproximativ 900 de lei, iar eu am achiziționat-o cu 700. Evident că nu m-am putut abține și comanda a depășit suma de 900 de lei, dar am umplut coșul cu multe alte bunătăți.

4. Transportul se face rapid

Fix înainte de a pune prima comandă la zooplus online, avusesem parte de o întâmplare totalmente neplăcută. Am primit cumpărăturile de la o firmă după aproape o lună și o mulțime de telefoane. Ca să observ că iepurele meu cap de leu nici măcar nu era interesat de ceea ce i-am achiziționat.

De aceea, n-am avut deloc așteptările nici cu zooplus. Cu toate acestea, am luat ca semn bun că site-ul estimează ziua livrării. Scria că durează în jur de o săptămână, însă curierul mi-a adus coletul în mai puțin de 3 zile. Și surpriza s-a repetat de fiecare dată.

5. Produsele sunt calitative

Mi s-a terminat mâncarea pentru Sweetie și, cum am fost tare preocupată cu mutarea locuinței, nu am apucat să pun comanda pe zooplus online. Mama i-a luat, deci, un pachet mic de hrană specială de la un magazin din zona noastră.

Iepurașul meu e pretențios (ca stăpâna) și efectiv sortează acum ce are prin farfurie, mâncând numai ce îi place. În schimb, când avea mâncarea lui de la zooplus, devora pur și simplu tot.

Asta ca să nu mai spun că nu e nevoie să înlocuim așternutul chiar zilnic, pentru că nu miroase. Adoră lemnul cu plante și ronțăie de zor pe căsuța cu fân… noaptea, spre marea mea “bucurie”.

6. Ai diverse bonusuri de fidelitate

Site-ul premiază fidelitatea printr-o multitudine de feluri. Primești periodic câte un cupon de reducere Zooplus, pe care îl poți folosi după bunul plac. Eu am nimerit inclusiv și mai multe deodată…

De asemenea, obții puncte la fiecare comandă, cu ajutorul cărora poți achiziționa lucruri esențiale și recompense pentru animalul tău de companie mic sau mare. Ai și un link special prin care recomanzi magazinul unui prieten și ești premiat.

Eu am plătit un plan de economii ce îmi asigură timp de 2 ani o reducere de 3% la orice comandă. Cred că mi-am scos investiția cu el încă de la prima comandă.

7. Compania donează sume importante pentru cauze ce au în centrul lor animale

Nu știu ce crezi tu, dar pentru mine contează că magazinul din care achiziționez produsele se implică în activități filantropice. Zooplus România contribuie alături de suratele sale internaționale la crearea unei lumi mai bune pentru animalele fără stăpân.

Numai în anul 2019, compania a donat 159.000 euro ONG-ului  PFOTEN, care se ocupă de drepturile animalelor. Cu siguranță au o marjă considerabilă de profit, însă apreciez că o parte din el se îndreaptă spre animalele nepăstuite.

8. Poți vedea recenzii

Românii n-au fost prea dornici să intre pe site-ul Zooplus și să-și exprime efectiv părerile. Totuși, mulți străini au făcut-o, iar aceleași produse se găsesc și pe plaiurile noastre.

Prin intermediul acestor recenzii mi-am făcut o impresie despre ce să aștept la livrare. În cazul cuștii, am avut ocazia să văd cum arată cu animăluțul în ea și să estimez cam cât spațiu trebuie să îi dedic. Nu mi-a plăcut niciodată să fac măsurători în funcție de dimensiuni.

9. Este o firmă puternică, dezvoltată internațional

Apreciez foarte mult producătorii locali, dar eu una nu am găsit vreunul pe această nișă. Astfel, merg mai departe și ajung la mențiunea că site-urile de care n-am auzit niciodată și îmi par dubioase tind să le evit.

Cu Zooplus dispar aceste insecurități. O simplă căutare pe Google îți va demonstra că este vorba de un brand german profesionist, care știe ce face. Altfel cu siguranță nu s-ar fi dezvoltat în 26 de țări.

10. Ai ocazia să fii la curent cu noutățile și promoțiile

Încă de la prima achiziție m-am abonat la newsletter. Iepurele meu pitic este cel mai bun animal de companie și nu ezit să îl răsfăț din plin.

Primesc constant câte un e-mail cu ce e nou, ce m-ar putea interesa sau reducerile aflate în curs. Uneori, deși nu am un buget alocat pe moment pentru Sweetie, nu rezist tentației și pun comanda… E amuzant că la haine nu cedez așa ușor.

Prin urmare, pot să zic că Sweetie e încântat de cumpărături, în timp ce eu sunt super liniștită că găsesc tot ce are el nevoie într-un singur loc. Întregul proces este rapid și ușor!

Ai comandat vreodată de pe zooplus online? Cum ți s-a părut experiența? Sau ești gata să îi dai o șansă? Ce vă face cu ochiul ție și animalului tău de companie de pe site?

Abonează-te pe blog și te voi ține la curent cu ce mai postez!

Share now:

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.