1. Ce gen de cărți preferi?

2. Dacă ai putea călători oriunde, în acest moment te-ai afla...

3. Cât de mult citești?

4. În general citești...

5. Care este locul ideal pentru tine în care să stai și să citești?

6. Când citești, adesea...

7. Cum te vezi peste 10 ani?

Quiz: Ce fel de cititor ești?
Romantic incurabil

Crezi în iubire în toate formele ei: de la poveștile de dragoste cum ai impresia că numai în cărți găsești și până la iubirea pentru semeni și natură. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, convingerea ta îți spune că se va întâmpla... curând. Adori finalurile fericite și, în cazul în care vreo carte ce ți-a plăcut mult nu are unul, îl creezi în propria minte. Fiind de un optimism greu de egalat, nu accepți ca lucrurile să nu iasă bine. Continuă să speri, deoarece numai așa vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești!
Ancorat în realitate

Te axezi în mare parte pe lucrurile reale, palpabile. Poate că ai crezut cândva în povești, dar vremea aceea a apus, iar tu consideri că nimic nu se compară cu propria viață. Lupți din răsputeri pentru ceea ce-ți dorești, fapt pentru care vei și obține. Tu nu ai neapărat visuri, ci mai degrabă obiective de îndeplinit. Știi că unele necesită mai mult efort decât altele, însă sunt cât se poate de realizabile. Deși unii oameni te-ar putea cataloga drept rigid, vezi-ți liniștit de drum. Până la urmă, doar părerea ta contează cu adevărat!
Visător năstrușnic

Trăiești mai mult într-un univers închipuit, care e extrem de colorat și frumos, decât în realitatea pe care o consideri anostă. Mare parte din ce te înconjoară ți se pare plictisitor și nu eziți nicio clipă să evadezi într-o lectură bună. De fapt, cu cât e acțiunea cărții mai îndepărtată de realitate, cu atât te fascinează mai tare. Ai multe visuri și îți vine foarte greu să te decizi asupra căruia să te dedici în totalitate. Parcă n-ar fi corect față de celelalte, nu-i așa? Nu te schimba, pentru că persoanele asemenea ție fac lumea un loc mai vesel!
Agent sub acoperire

Ești mereu în căutare de mistere și cazuri noi de elucidat. Când nu găsești, tinzi să le faci cu mâna ta. Asta denotă faptul că deții un grad foarte mare de creativitate. Viața e plină de surprize, motiv pentru care e bine că ești oricând pregătit. Cu toate acestea, ai grijă să nu exagerezi. Vorba aceea, nu tot ce zboară se mănâncă și riști s-o dai în paranoia. Dacă nu vrei să te mulțumești cu descoperirile din cărți, n-ar fi rău să optezi pentru un job în poliție sau altceva în spiritul legii... asta dacă n-ai făcut-o deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.