1. Ești mai degrabă o fire...

2. Ce îți place să faci în timpul liber?

3. Animalul de companie ideal pentru tine este...

4. Unde petreci cel mai mult timp?

5. Ai prefera să faci curat...

6. Cât timp i-ai putea dedica zilnic animăluțului tău?

7. Ai copii (prin preajmă)?

Quiz: Ce animal de companie ți se potrivește?
Câinele

Răspunsurile tale te-au îndreptat spre un câine pe post de animal de companie. Ești un norocos pentru că, după spusele proprietarilor de câini, acesta este cel mai bun animal de companie posibil. Câinele este un prieten de nădejde, care îți va oferi toată atenția și iubirea lui. Loialitatea lui este nemărginită și te așază efectiv în centrul universului său. Să nu uităm că el este extrem de inteligent și poate fi dresat pentru a urma o mulțime de comenzi. De asemenea, câinele te ajută să te menții în formă, fiindcă trebuie scos zilnic la plimbare, și ai ocazia să te relaxezi jucându-te cu el. Învățați să faceți multe lucruri împreună și vă bazați unul pe celălalt. Bineînțeles, este un animal de companie minunat și pentru copii. Deci, ce rasă alegi?
Pisica

Pisica este un animal de companie destul de independent și totodată afectuos... când are chef. Vestea bună e că nu trebuie să îi acorzi tot timpul tău, deoarece se descurcă și de una singură. Iar asta se datorează în mare măsură faptului că activitatea sa preferată este somnul. Deși îi place să fie răsfățată, pisica te recompensează în felul ei. Este silențioasă, foarte curată și te face să uiți de toate grijile atunci când se apropie de tine. Pisica alungă singurătatea și nici nu îți cere să faci sacrificii extraordinare pentru a o integra în viața ta. Doar că... trebuie să ții cont că în anumite momente ea e stăpâna și face regulile!
Iepurele

Bun venit în clubul posesorilor (potențiali) de iepurași. Spun asta pentru că eu îl am pe Sweetie, despre care poți citi mai multe în secțiunea de pe blog intitulată "Animale de companie". Iepurele este, așadar, un animal de companie mic, pufos și adorabil, iar răspunsurile tale îmi spun că meriți să ai unul. Crede-mă, e imposibil să nu-l îndrăgești! În plus, acesta nu are nevoie de un spațiu la fel de mare precum un animal de dimensiuni mai mari. Îngrijirea unui iepure nu e foarte complicată și în timp vei observa că nu se va mai teme de... nimic. Îi place să zburde și face tot felul de năzbâtii, dar cel mai indicat e ca, măcar atunci când ești plecat, să îl ții într-o cușcă.
Perușul

Perușul face parte din categoria animalelor de companie tipice pentru apartament. Este mic, simpatic și o oază de bună dispoziție. Evident, mai puțin atunci când își face nevoile în zbor, fix deasupra capului tău. Descrierea acestui animal de companie nu poate să nu cuprindă un detaliu semnificativ: e matinal. De cum se face dimineață îți va cânta și te va informa că e o nouă zi. E prietenos de fel și se atașează de tine, dar își va cam pierde interesul pentru persoana ta dacă are un companion de-al său. Printre principalele sale necesități se numără: lipsa umezelii, lumina și să nu fie colizia pusă într-o zonă de curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.