Treci de la a scrie texte frumoase pentru blog la a scrie texte de Impact care atrag clienți

Află mai multe despre pachetul de servicii Blog Content & Copywriting, care cuprinde articole de blog promovate prin newsletter și prin postare (cu tot cu 3 revizuiri)

Textele de care afacerea ta are nevoie!

Cum va decurge colaborarea noastră?

✅ Pasul 1: Completezi formularul cu toate detaliile pe care le consideri relevante, astfel încât să înțeleg care sunt nevoile afacerii tale. Este singurul moment în care totul depinde încă de tine.

✅ Pasul 2: Îmi fac “temele” legat de ceea ce mi-ai scris și facem o sesiune de consultanță pe parcursul căreia vom discuta despre cum te pot ajuta.

✅ Pasul 3: Creăm împreună strategia pentru textele pe care urmează să le scriu.

✅ Pasul 4: Implementez ceea ce am stabilit.

✅ Pasul 5: Analizăm rezultatele și îmbunătățim performanța.

Te-a părăsit inspirația?

Urâtă despărțire! 😔 Copilul vostru, conținutul online, va suferi nespus.

Ți-ar plăcea să postezi cu regularitate pe blog, dar te menține prea ocupat munca efectivă cu clienții? Indiferent cât de bine încerci să te organizezi, mereu apar alte priorități care îți solicită întreaga atenție.

Iar când să zici că găsești un moment liber, stai în fața ecranului și nu ai nici cea mai mică idee ce să scrii. Prin urmare, postezi extrem de rar sau deloc și rezultatele întârzie să apară.

Atunci te frustrezi și se produce un cerc vicios din care simți că este imposibil să ieși. Pentru că, inevitabil, rămâi pe loc. Faci lucrurile din obligație apoi, ceea ce se vede din avion.

În cazul în care te înspăimântă și părțile complementare – programarea unei postări, publicarea unui articol pe blog sau setarea unui newsletter -, cu siguranță te gândești la ce ți-a fost capul când te-ai decis să alegi promovarea online.

Textele 🖋️ scrise bine pe blog
fac diferența

Video-urile sunt un trend acum, trend ce poate dispărea în timp. Conținutul scris pe blog rămâne bine ancorat și va fi alături de tine multă vreme de aici încolo.

Oricine poate citi ceea ce scrii pe rețelele de socializare, dar chiar și dacă acestea, prin absurd, s-ar închide din senin, site-ul este la dispoziția ta. Avantajul suprem îl constituie faptul că articolele de blog, de exemplu, se indexează mai bine în Google în timp.

Practic, dacă ai un conținut de calitate publicat pe blog, el va urca tot mai mult în topul preferințelor lui Google. Astfel, va fi citit de mai mulți utilizatori care ajung la “rece” pe site-ul tău și prin relația cauză – efect, vei avea tot mai multe rezultate.

Și mai ai lista de email, care este pur și simplu neprețuită. Conținutul pe care îl trimiți direct actualilor sau potențialilor tăi clienți creează conexiune cu aceștia. Asta dacă oferă valoare și nu încearcă cu disperare să le vândă ceva.

Intru eu în acțiune și te ajut cu texte complete pentru blog...

…scrise de impact, pe care le transform cu măiestrie în newslettere și postări pe social media. 😎

Pachetul Blog Content și Copywriting este creat special pentru a-ți atinge principalele nevoi în ceea ce privește gestionarea eficientă a conturilor de socializare, respectiv blogului.

Am unit mai multe servicii la un loc pentru a ușura întregul proces și a te asigura că fiecare aspect va fi tratat cu seriozitate (sau amuzament, dacă spre asta înclină vocea brandului tău) și multă atenție de către un profesionist.

De asemenea, fac tot posibilul să mă asigur că suntem pe aceeași lungime de undă cu conținutul, astfel încât ne vom consulta constant legat de evoluția lucrurilor. 

Astfel, împreună reușim să decidem care este cea mai potrivită strategie de social media, blog și newslettere pentru afacerea ta. Implicarea ta se referă strict la descoperirea traseului către succes, de implementarea efectivă mă ocup eu.

Pachetul Blog Content & Copywriting

Conținutul tău scris într-un singur loc... 🤩

👉 4 articole de blog în fiecare lună, prin care te ajut să îți educi audiența și să îi vorbești despre produsele sau serviciile tale într-un mod non-invaziv, ca să îi arăți că îți pasă de ea;

👉 4 newslettere pentru articole, prin care să creezi o relație mai strânsă cu cei care îți sunt deja alături sau a atrage clienți noi;

👉 2 postari reciclate pe content din fiecare articol scris, pentru ca conturile tale de socializare să iasă din anonimat și să se diferențieze de concurență;

👉 1 text de postare de generare trafic/articol – interesant, captivant și original;

👉 3 revizuiri pe text în care să modific ceea ce nu se aliniază perfect cu brandul tău sau cu modul în care vizualizezi tu ceea ce vrei ca el să exprime.

Hai să îți ajutăm afacerea să crească într-un mod armonios și să înflorească 🌺 mai frumos decât îți poți imagina!

Dana, colega tuturor…

Eu sunt Dana Mierluț 👋, o scriitoare visătoare, care vrea să schimbe lumea.

Clișeic, nu?

Am pornit în misiunea de a crea conținut relevant pentru branduri, un strop de magie prin publicitate și a le demonstra românilor că diversitatea este esențială evoluției societății.

Aveam un job liniștit într-o agenție de marketing, până ce viața mea a luat o turnură neașteptată anul trecut, de ziua mea de naștere.

Mi-am văzut dintr-o dată viața din afară și am realizat că stau pe loc. Nu mai simțeam un gram de fericire, mă sufoca ceea ce făceam și am decis atunci, pe loc, că e de ajuns. E timpul să-mi iau zborul și să ajung departe.

Eram împreună cu câțiva prieteni și colegi de voluntariat, mâncam o pizza și povesteam. Mă simțeam cât se poate de în largul meu, pentru că, de ce să mint, îmi place să fiu în centrul atenției.

O întrebare relativ banală a unuia dintre ei, a schimbat totul și m-a făcut să-mi pun la îndoială viața din acel punct. “Încă mai lucrezi acolo?” Atât. A zis-o însă pe un ton amuzat și cred că asta mi-a pus imediat rotițele în mișcare.

“Da, dar nu pentru mult timp” am răspuns sigură pe mine. Totuși, nu cred că se aștepta cineva – mai ales eu – să plec atât de curând.
Seara, în pat, la culcare, m-am hotărât ca dimineață să-mi dau demisia. Și am făcut-o.

N-am avut vreo remușcare, chit că eram acolo ca într-o familie. Vorba aceea, era timpul să plec din cuibul casei părintești.

Începutul a fost anevoios. Clienții au întârziat să se alinieze la ușa mea cum mă așteptam (modesta din mine!), dar cu răbdare, lucrurile s-au așezat. Îmi e din ce în ce mai bine și sunt tare recunoscătoare pentru fiecare proiect, precum și pentru experiențele pe care le trăiesc.

Am libertate și simt o bucurie enormă că fac totul practic pentru mine.

Așa că, asumă-ți riscuri. Fă ceea ce te sperie cel mai mult și vei vedea că beneficiile vor apărea. Poate că va fi dificil la început, însă cu timpul vor merita toate eforturile.

„Colaborez cu Dana de peste 3 ani pentru mai multe proiecte de copywriting și pot spune că este o persoană excepțional de talentată și dedicată. Întotdeauna se asigură că respectă termenele limită și livrează material de înaltă calitate.
De asemenea, este deschisă la sugestii și este mereu dispusă să lucreze pentru a-și îmbunătăți abilitățile și pentru a se adapta la nevoile clienților săi. În mod clar, Dana este o adevărată profesionistă și e o plăcere să lucrezi cu ea. O recomand cu încredere pe Dana oricui are nevoie de servicii de copywriting.”

Vasile Chindriș - Creative Marketing

„Lucrez cu Dana de peste 4 ani pentru TonusApp. Am început cu articolele din blog și imediat am întrebat-o dacă nu vrea să preia partea de social media, adică Instagram și Facebook. Timpul meu a fost și este o provocare și Dana reușește să aducă mult conținut de calitate, motivațional, uman, dar și educativ, fără să fie nevoie prea mult de intervenția mea, ceea ce pentru mine a însemnat și înseamnă enorm, mai ales în perioade solicitante. Îmi place cum a găsit o abordare prietenoasă și cu rezultate bune pentru TonusApp, și care susține și motivează. Iar Dana, personal, are tot respectul și admirația mea pentru efortul profesional pe care îl depune și pentru omul care este.”

Carmen Grigore Reisenbauer - TonusApp

„Apreciez la Dana faptul că este o fată responsabilă, atentă la detalii și implicată în ceea ce face. Trei cuvinte care o descriu perfect: seriozitate, asumare și respect.”

Vlad Mocanu - Eșecuri de Succes 2

„Sunt foarte mulțumit de colaborarea avută cu Dana Mierluț. Recomand cu încredere.”

Ce câștigi din colaborarea cu mine?

Pachetul Blog Content & Copywriting vine cu o mulțime de surprize:

 • Îți voi explica întregul proces pe limba ta, fără termeni tehnici.
 • Creez conținut captivant pe blog, astfel încât lumea să dea click chiar și în momentul de glorie al video-ului.
 • Clienții tăi vor primi conținut valoros pe toate canalele.
 • Vocea brandului tău va fi ascultată, nu se va face doar auzită.
 • Conturile tale de socializare vor fi locul preferat de reuniune al clienților tăi.
 • Îți ofer informația, dar mai ales materialele gata făcute.
 • Scriu pentru tine povești ce ating inimi.
 • Am răbdare ca tu să înțelegi tot ce se întâmplă și îți voi fi alături pe parcursul întregii călătorii spre succes.
 • Competitorii se vor întreba cum ai reușit să urci atât de repede și frumos în top.
 • Vei crea un brand remarcabil.

 

Beneficii pe care ți le aduc eu:

 • Deschidere spre noutate și idei inventive.
 • Adaptabilitate în funcție de tipul afacerii și mesajul pe care îl transmite.
 • Viziune creativă.
 • Dedicare pentru a trece dincolo de aparențe.
 • Ajutor în identificarea a ceea ce îți face businessul unic și alegerea perfectă.

Pachetul Blog Content & Copywriting...

...la dispoziția ta! 😇

Componenta #1 – 4 articole de blog

Componenta #2 – 4 newslettere pentru articole

Componenta #3 – 2 postari reciclate pe content din fiecare articol scris

Componenta #4 – 1 text de postare de generare trafic/articol

Componenta #5 – 3 revizuiri pe text

Dacă confirmi colaborarea până în data de 31 octombrie, beneficiezi de un preț special.

Dă-mi acces liber la crearea conținutului scris 🖋️ în lumea afacerii tale și îl voi transforma cum nici nu te aștepți!

Aștepți momentul oportun? 🤔

Pot să-ți spun un secret? 

Momentul oportun nu există și speri degeaba că va apărea din senin. Eu însă sunt acum aici pentru tine… pentru încă puțin timp.

Îmi doresc să fiu, doar că am din ce în ce mai multe proiecte solicitante și nu voi putea lua prea curând altele noi.

Prin urmare, îți vor lipsi textele scrise profi care se impregnează în sufletele audienței tale. Îți vei continua lupta cu crearea de conținut și lucrurile se vor îndrepta mai devreme sau mai târziu spre scenariul de care încerci să te ferești.

Adică vei jongla cu celelalte operațiuni ale afacerii tale și cumva vei introduce peacolo și crearea de conținut scris. Până ce vei pierde una dintre mingi și se vor duce apoi toate pe rând…

Te-ai decis? Ești gata să lucrăm împreună?

Poate te întrebi...

 • De ce am nevoie de servicii profesionale de scriere de articole pe blog și nu numai?

Răspunsul este simplu: pentru ca să poți să îți concentrezi focusul spre ceea ce contează pentru tine din cadrul afacerii și la care te pricepi.

 • Cum poate scrie altcineva în locul meu? 

Printr-o cercetare minuțioasă a pieței și cu informațiile pe care mi le furnizezi tu, voi ajunge să-ți înțeleg modelul de business și să găsesc cele mai potrivite cuvinte care ajung și rămân cu publicul tău țintă.

 • Cum colaborăm?

La sfârșitul fiecărei luni pregătesc materialele pentru luna care urmează, așa încât să avem timp berechet pentru modificări și să poți sta liniștit că ai deja conținutul ce urmează să fie postat.

 • Unde te pot contacta?

Mă găsești pe mail dana.mierlut@gmail.com sau la secțiunea de contact, precum și completând formularul pentru sesiunea de consultanță gratuită.

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.