Pandemia e grea, iar nevoia de un scaun confortabil de la Bonami sau Biano foarte mare

Să ne înțelegem, îmi iubesc job-ul (chiar dacă intenționez să mi-l schimb în viitorul nu foarte îndepărtat – vocația, sper eu, mă cheamă). Ador să scriu și să visez cu ochii deschiși la cum rândurile așternute de mine în online sunt de folos cuiva sau poate îi fac ziua mai frumoasă.

Totuși, un mare avantaj al marketingului online și al blogging-ului (pe care l-am apreciat enorm la început și încă o fac… ocazional) – posibilitatea de a lucra de acasă – a devenit parcă în pandemie un chin.

Evident, acest lucru se datorează faptului că absolut toate activitățile mele obișnuite s-au mutat în online. La drept vorbind, am și din ce în ce mai multe cunoștințe care s-au infectat cu teribilul virus și mă feresc pe cât posibil de interacțiunea fizică cu oamenii. Da, da, m-am transformat într-o antisocială.

Noroc cu Bonami România, care, prin intermediul articolului 5 sfaturi utile pentru a lucra eficient de acasă, a prezentat într-o manieră pozitivă vremurile în care trăim și m-a încurajat puțin… pentru că încă se poate. Adaptarea ne ajută nu doar să supraviețuim, ci și să evoluăm.

Oricum, fiind pe deasupra și frig afară, stau acum cât e ziua de lungă în casă și scriu, am cursuri pe Zoom sau mă cert cu iepurașul meu Sweetie. Și nu e tocmai ușor. Așa că, pentru a-mi păstra (în limita posibilităților) sănătatea mintală intactă, e clar: trebuie să fac o schimbare… măcar de decor!

Scaunele – mai mult decât simple piese de mobilier

Ai realizat vreodată importanța confortului scaunelor de birou sau a celor de bucătărie, respectiv living? Eu am făcut-o în această perioadă, când mi-am dat seama că îmi petrec majoritatea timpului stând în pat, fie că scriu pe telefon sau lucrez la laptop.

Mi-am dat seama că practic procedez astfel pentru că nu am un scaun mega șmecher, care să mă “strige” să-l ocup și să mă învăluie cu gingășia sa. Încă vorbesc despre scaune, să știi, n-aș avea timp de un iubit.

În urmă cu aproape 2 ani mi-am cumpărat un scaun de birou din acela directorial, care se rotește și îți ține spatele drept, mai ceva ca o scândură. Mă imaginam petrecându-mi orele în el, lucrând de zor și fiind cea mai bună versiune a mea.

Viziunea mea n-a devenit realitate, normal, pentru că nu sunt genul acela de fată serioasă, iar acum scaunul și biroul meu fac parte din recuzita micului atelier de croitorie al mamei. În traducere liberă: biroul găzduiește mașina de cusut și mama stă pe scaun când ne coase una-alta.

Sursa: arhiva personală

Adevărul e că eu îmi doresc altceva, o combinație de scaun cu moliciunea patului, pe care cu greu mă îndur să-l părăsesc în ultima vreme. Vreau asta deoarece petrec destul timp și în scaunul cu rotile, care nu e extraordinar de confortabil și amorțesc adesea (primul cuvânt care mi-a venit în minte era “înțepenesc”, însă suna prea morbid).

Poate părea că am o cerință fantastică, dar în continuare vei afla că e cât se poate de realizabilă. Amintește-ți că îmi place să fac imposibilul posibil.

Și câștigătorul la categoria “scaunul meu de vis” este…

Înainte de toate, te informez că am făcut cercetări amănunțite. Am găsit o groază de articole care explicau cu amănunte cum arată scaunul ideal. După cum îți poți închipui, e vorba despre materialul din care este confecționat, poziționarea șezutului, tipul de mânere, existența suportului pentru picioare și așa mai departe. M-a durut efectiv mintea citind toate acele informații tehnice.

Ca să fiu sinceră, mențiunea suportului de picioare mi-a amintit cât sunt de pitică și m-a determinat să închid site-urile. Mă văd și eu că sunt pișpirică, nu-i nevoie să mi se scoată ochii non-stop cu asta…

Am regândit, deci, strategia și am aruncat o privire pe Biano și Bonami, site-urile unde întotdeauna sunt oferte la dormitoare, mobilă de living, scaune de toate formele și mărimile și multe altele. Până la urmă, eu știu cel mai bine de ce am nevoie, nu-i așa? Să înceapă explorarea!

Trebuie să recunosc că m-a furat grav peisajul. Iată mai jos doar câteva exemple de scaune pentru birou superbe. Au inclusiv și scaune albe clasice, care nu se demodează niciodată, oferind o sclipire aparte de eleganță și rafinament.

Sursa: bonami.ro
Sursa: bonami.ro
Sursa: bonami.ro

Problema e că eu sunt mai nonconformistă de felul meu. Vreau ceva special, care să mă reprezinte și să nu se ia de înălțimea mea… În ciuda a ceea ce ai crede, căutările mele au dat roade rapid. Am găsit o mulțime de pufuri pe gustul meu!

Pufurile de la Biano România m-au cucerit iremediabil

Sursa: biano.ro

Am de gând să achiziționez unul tip pernă, pentru a putea sta așezată la nivelul solului și a fi cât mai aproape de năstrușnicul meu iepuraș. Bine, poate că voi lua de fapt 2 sau 3, astfel încât să îmi improvizez un mic pat. Oricând obosesc, mă pot întinde și relaxa în voie. Cu siguranță nu voi duce lipsă de confort. În plus, voi avea suficient spațiu în jur pentru cărți, device-uri și gustări.

Iar după ce îmi termin treaba care uneori pare fără sfârșit, mă pot delecta liniștită așezată pe puf cu o carte bună sau un serial palpitant. Și cum Sweetie al meu nici nu vrea să audă de smotocitul în brațe, mai iau și o pernă adorabilă de la Bonami, asta pentru un răsfăț deplin. Sper doar să nu mi-o confiște micuțul tiran…

Sursa: bonami.ro

De Crăciun intenționez să apropii întregul aranjament de brad. Ce pot să zic, iubesc sărbătorile și aș face cumva să păstrez intact spiritul lor întreg anul următor. Am șanse ca de acum să și reușesc.

Tu ce scaun alegi? Nu sări cu capul înainte la o variantă obișnuită. Pune în balanță nevoile tale, pentru că la Bonami și Biano ai opțiuni nelimitate!

Abonează-te pe blog și te voi ține la curent cu ce mai postez!

Share now:

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.