Află de ce sunt părul meu și șamponul anti-măreață Regivero “suflete” pereche

Părul meu este lăudat oriunde merg. E lung, are o culoare naturală mulțumitoare și poate chiar prea mult volum. Totuși, puțină lume știe că mă confrunt de ani buni cu o mare problemă legată de el: mătreața.

Numai Dumnezeu știe câte produse pentru tratarea mătreții am încercat încă din liceu. Apoi am fost la dermatolog, care m-a privit cu un zâmbet trist în timp ce mi-a dat verdictul: “ai dermatită seboreică, care se face în general pe bază de stres. Poate că va dispărea o vreme, dar va reveni mereu… până când se va sătura ea.” Îți poți imagina dezamăgirea mea.

Experiența mea înainte de șamponul Regivero

Din (ne)fericire, sunt o fire tare dinamică, ce nu suportă să stea deloc degeaba. Mă bag uneori în mai multe proiecte deodată și îmi asum responsabilități pe care jonglez cu timpul meu limitat să le duc. E pur și simplu în sângele meu. Nu știu și nu pot să fiu altfel. Deci, stresul e parte din viața mea cam la fel cum e și respirația.

Nereușind să elimin acest aspect negativ, am dat efectiv iama în toate șampoanele anti-măreață de pe piață. După cum te-ai putea aștepta, cele promovate intens la TV nu mi-au adus niciun rezultat.

Așa că, m-am reprofilat asupra plafarelor, unde s-au văzut ceva îmbunătățiri, însă a apărut un alt inconvenient major: mirosul îngrozitor. Degeaba mă dădeam cu balsamuri și toate cele, mirosul deranjant de plante medicinale persista.

Nu mă simțeam în largul meu nici să stau aproape de vreo persoană, aveam întotdeauna impresia că simte mirosul respectiv. (Noroc cu măștile din ultima jumătate de an.) Și, evident, dacă săream numai o zi din intervalul regulat de spălare a părului o dată la 3 zile, deja începea mâncărimea capului și apărea mătreața. Îmi. Venea. Să. O. Iau. Razna.

Cum a schimbat Regivero viața mea și a părului meu bălai

În urmă cu o lună și ceva am aflat întâmplător despre marca Regivero. Am zis că hai să mai fac o încercare. Oricum le-am testat pe toate, ce rău îmi poate face? N-am avut absolut nicio așteptare de la ea.

Acesta este și motivul pentru care, deși conține mai multe tipuri de tratamente pentru păr, eu am ales de la Regivero strict șamponul anti-măreață. Nu de alta, dar, la o primă vedere, Regivero are prețuri mai mari decât cele obișnuite ale produselor, chit că am găsit doar păreri pozitive. Dacă te uiți pe net, vei da peste recenzii ale produselor Regivero, inclusiv de câteva păreri pe forumuri.

Am început la scară mică, pot zice, fiindcă am vrut să mă conving pe propria piele că este ceea ce (îmi) trebuie. Acum, după ce a trecut mai bine de o lună de când folosesc șamponul, sunt de-a dreptul încântată de el! Își merită din plin banii! E chiar un preț mic comparativ cu rezultatele, pentru că vine la pachet cu o mulțime de avantaje. Despre ele îți vorbesc puțin mai jos.

La următoarea comandă, voi lua de la Regivero, în plus, loțiunea împotriva căderii părului și șamponul aferent ei, poate inclusiv și loțiunea pentru regenerarea (creșterea) părului, căci au un preț mai mic împreună. Împart “prada” cu mama. Merită și eroina mea un mic răsfăț, nu? Tata rămâne de văzut cum se comportă…

ATENȚIE! E deosebit de important să se respecte indicațiile de pe ambalajul produselor, altfel beneficiile nu vor fi la adevărata lor valoare.

Am ajuns la punctul culminant:

De ce recomand produsele Regivero pentru îngrijirea părului

1. Sunt extrem de eficiente

Pe lângă că mătreața mi-a dispărut cu desăvârșire, nu mai am nici mâncărimi ale scalpului. Iar dacă se întâmplă cumva să sar peste 1-2 zile de spălat pe cap, nu e nicio tragedie. Părul se menține la fel de “măreață free”, motiv pentru care pot zice în mod oficial că am descoperit produsul ideal pentru ținerea sub control a dermatitei.

2. Folosesc ingrediente naturale

Citește detaliile de pe ambalaj și vei observa nu numai că sunt făcute din ingrediente naturale, ci și cuprinde o serie de vitamine esențială dezvoltării armonioase a părului.

3. Este un brand românesc

Cred cu tărie în susținerea firmelor bune românești, iar Regivero este cu siguranță una dintre ele. Împreună putem evolua frumos și “duce” țara exact acolo unde ne dorim: un standard al vieții la înălțime!

4. Dacă nu ești mulțumit, îți poți recupera banii

Regivero este atât de sigură de calitatea produselor sale și are o asemenea grijă față de consumatori, încât le oferă acestora posibilitatea să înlocuiască cu altele produsele care nu-și fac treaba așa cum promit sau să-și primească integral banii înapoi.

5. Au pachete în funcție de nevoi

Site-ul cuprinde diverse tratamente formate din mai multe produse ce fac minuni dacă sunt combinate pentru rezolvarea anumitor afecțiuni. Cel mai complex dintre ele este tratamentul natural profesional împotriva căderii și pentru regenerarea părului, care cuprinde: loțiunea pentru regenerarea părului și șamponul + loțiunea împotriva căderii părului.

6. Găsești mereu promoții pe site

M-am abonat pe site-ul producătorilor și primesc periodic mail cu reducerile existente. Nu cred că am nimerit niciodată să intru pe Regivero și nu găsesc vreo promoție activă. Astfel, prețul nu este atât de mare precum pare.

7. Au un miros relativ plăcut

Fiind un tratament profesional, îți închipui că nu poate mirosi a trandafiri sau lavandă. Cu toate acestea, mirosul șamponului nu e unul înțepător sau deranjant, cum am menționat că avusesem parte anterior. Plantele din el nu mă fac să-mi miros obsesiv, cu teamă, părul.

8. Sunt testate dermatologic

S-au făcut teste serioase ce au dovedit că produsele Regivero nu dăunează în vreun fel pielii și nici nu produc iritații.

9. Pot fi cumpărate și din farmacii

Având în vedere că produsele Regivero se găsesc în mai mult de 60 de farmacii din zona Ardealului, este clar că sunt în regulă și pot fi utilizate cu încredere. Eu recomand însă cumpărarea tratamentelor online, de pe site-ul Regivero sau de pe eMag – click pe nume în ambele situații. Acolo găsești garantat reduceri.

10. Fac minuni fără niciun ajutor

La cât sunt de aeriană, nu e de mirare că mi s-a terminat balsamul de păr și am uitat să-mi iau altul… Mami îmi amintește de fiecare dată când mă spală pe cap: “iar nu ți-ai comandat balsam”. Cel puțin, în acest fel am aflat că părul meu rămâne la fel de sănătos și frumos doar prin simpla folosire a șamponului anti-măreață de la Regivero.

Tu ce părere ai despre produsele Regivero? Ai încercat unul / un tratament sau urmează?

Abonează-te pe blog și te voi ține la curent cu ce mai postez!

Share now:

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.