Formular de contact

Lasă-mi un mesaj cu ce ai nevoie, gânduri sau orice dorești să-mi împărtășești, iar eu voi reveni la tine cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-mă

Vrei să afli mai multe despre modul în care te pot ajuta? Contactează-mă și îți voi oferi toate informațiile de care ai nevoie!

„Colaborez cu Dana de peste 3 ani pentru mai multe proiecte de copywriting și pot spune că este o persoană excepțional de talentată și dedicată. Întotdeauna se asigură că respectă termenele limită și livrează material de înaltă calitate.
De asemenea, este deschisă la sugestii și este mereu dispusă să lucreze pentru a-și îmbunătăți abilitățile și pentru a se adapta la nevoile clienților săi. În mod clar, Dana este o adevărată profesionistă și e o plăcere să lucrezi cu ea. O recomand cu încredere pe Dana oricui are nevoie de servicii de copywriting.”

Vasile Chindriș - Creative Marketing

„Lucrez cu Dana de peste 4 ani pentru TonusApp. Am început cu articolele din blog și imediat am întrebat-o dacă nu vrea să preia partea de social media, adică Instagram și Facebook. Timpul meu a fost și este o provocare și Dana reușește să aducă mult conținut de calitate, motivațional, uman, dar și educativ, fără să fie nevoie prea mult de intervenția mea, ceea ce pentru mine a însemnat și înseamnă enorm, mai ales în perioade solicitante. Îmi place cum a găsit o abordare prietenoasă și cu rezultate bune pentru TonusApp, și care susține și motivează. Iar Dana, personal, are tot respectul și admirația mea pentru efortul profesional pe care îl depune și pentru omul care este.”

Carmen Grigore Reisenbauer - TonusApp

„Apreciez la Dana faptul că este o fată responsabilă, atentă la detalii și implicată în ceea ce face. Trei cuvinte care o descriu perfect: seriozitate, asumare și respect.”

Vlad Mocanu - Eșecuri de Succes 2

„Sunt foarte mulțumit de colaborarea avută cu Dana Mierluț. Recomand cu încredere.”

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.