Top 10 motive și ocazii pentru a oferi cadou o ChocoTelegramă

Fiecare dintre noi are cel puțin o mare plăcere culinară, iar a mea se referă cu siguranță la dulciuri. Cum unele fete se pricep la parfumuri și machiaje, eu sunt fără nicio urmă de îndoială expertă când vine vorba de ciocolată.

Iubesc ciocolata sub orice formă ar fi ea, însă am mari pretenții la nivel de gust și calitate. Toți apropiații mei știu foarte bine asta și se dau peste cap să-mi îndeplinească poftele. Da, sunt o răsfățată și o norocoasă, mai ales pentru că în acest fel am descoperit brandul Chocolissimo, care face adevărate minuni din ciocolată belgiană premium.

O prietenă a vrut să îmi trimită un mesaj din ciocolată de Halloween și a reușit din plin cu ajutorul lui. Designul a fost excepțional și gustul de-a dreptul divin! N-a durat foarte mult timp și a fost rândul meu să fac o surpriză.

Nu am stat pe gânduri și am dat imediat “fuga” pe site-ul Chocolissimo România, unde, recunosc, mi-a fost tare greu să mă decid. Toate produsele arată într-un mare fel! Cât despre promptitudine și serviciile ireproșabile oferite, mi-au depășit așteptările.

Și deși e imposibil să dai greș cu orice cadouri din ciocolată ai alege, de data aceasta vreau să-ți vorbesc despre ceva absolut inedit – o ChocoTelegramă. Practic poți să personalizezi un mesaj din ciocolată pentru cineva drag (maxim 60 de caractere) și să i-l trimiți direct acasă, frumos împachetat și chiar cu o felicitare alături.

Mai jos găsești recomandările mele de momente și motive pentru a trimite aceste cadouri din ciocolată belgiană premium. Îți spun din proprie experiență că funcționează și este cadoul perfect: îi vei face o mega bucurie destinatarului!

Top 10 motive și ocazii pentru a oferi cadou o ChocoTelegramă

1. De Ziua Îndrăgostiților

Iubirea se exprimă cel mai bine în cadouri dulci. Belgienii și francezii ne demonstrează necontenit acest lucru. Și ce poate fi mai frumos decât să îi transmiți ceva special, din propria inimă, persoanei care îți îndulcește prin prezența ei fiecare zi?

Poți opta pentru un simplu și profund “te iubesc” sau să te îndrepți spre ceva personal, o glumă a voastră sau un text ce vă reprezintă în totalitate relația. Ai liber la originalitate!

2. Când vrei să mulțumești cuiva

Sursa: pagina de Facebook Chocolissimo

Uneori cuvintele nu sunt de ajuns pentru o mulțumire. Ei bine, acum le poți da și savoare! Depinde doar de tine dacă va cuprinde mai multă ciocolată albă sau cu lapte…

Fie că ne referim la un gest drăguț, un ajutor oferit la nevoie sau la sincera mulțumire că cineva există în viața ta, ChocoTelegrama de la Chocolissimo va exprima cu acuratețe ceea ce simți.

3. La aniversare

Zilele de naștere, aniversările (de prietenie, relație, căsătorie etc.) nu pot trece fără a fi celebrate cu un deliciu dulce. Cu această ciocolată belgiană premium nu lași niciun eveniment important nesărbătorit ca la carte!

“La mulți ani, om prețuit!”, “Hai să nu mai numărăm anii!” și “Întinerești pe zi ce trece” sunt doar câteva idei de mesaj pentru ciocolata personalizată. Bineînțeles, te sfătuiesc să-ți adaugi propria sclipire.

4. De dor

Sursa: pagina de Facebook Chocolissimo

Din păcate, pandemia ne-a făcut să stăm departe de cei dragi. Sufletul ne sângerează adesea de dor… Și e destul de dificil să ne manifestăm sentimentele.

Totuși, izolarea trece mai ușor cu o ChocoTelegramă. Un gând bun transmis într-o ciocolată este ideal pentru această perioadă. Cuvintele duioase fac o combinație de excepție cu gustul dulce și aromat, astfel încât oricine va privi cu încredere spre viitor.

5. Când se apropie sărbătorile

Moș Crăciun și iepurașul de Paște trebuie neapărat să aibă în traistă o ChocoTelegramă. Sărbătorile vor fi mai vesele și mai luminoase!

Știu că abia a trecut Crăciunul, dar mie îmi place să fiu pregătită și deja mă ocup de lista pentru Paște… Oare ce mesaje să le scriu mamei și tatei?

6. Pentru vreo reușită sau încurajare

Sursa: pagina de Facebook Chocolissimo

Nu e suficient să crezi în cineva, e esențial să i-o și arăți prin gesturi mici. Un “Poți s-o faci!” scris din ciocolată poate reprezenta exact doza de motivație necesară pentru a atinge un obiectiv mult visat.

Iar la final, când sună fluierul victoriei, un premiu dulce vine mănușă. E un trofeu pe care eu una m-aș da peste cap să-l am în palmares. (Ca poză, normal, fiindcă originalul ar fi automat devorat.)

7. La nuntă sau la botez

Iubirea trece prin stomac… Deci n-ar fi rău ca acest mesaj să fie reamintit cu litere de tipar la o nuntă. Toată lumea s-ar distra copios, iar mirii ar savura de la început deliciul vieții în doi.

Cât despre botez, ChocoTelegrama poate evidenția într-un mod deosebit urările pe care i le faci micuțului. Apoi se pot răsfăța și părinții cu un desert binemeritat după o zi lungă și obositoare!

8. În semn de apreciere sau recunoștință

Sursa: pagina de Facebook Chocolissimo

Ce poate transmite mai bine ca o ciocolată belgiană premium personalizată ideea de “contezi”? Și nu, nu trebuie neapărat să aibă o conotație romantică. Poate fi vorba de familie, prieteni, colegi de muncă și așa mai departe.

Ne focusăm prea mult atenția pe pachetele acelea clasice cu produse și uităm că nota personală este ceea ce face diferența. Oricine poate cumpăra un coș cu bunătăți, însă numai cineva căruia îi pasă va depune efortul pentru crearea unui mesaj din ciocolată.

9. Când vrei o schimbare

Vrei să faci pasul cel mare și nu știi cum să-ți îmbunătățești cât mai mult posibil șansele ca răspunsul să fie “da, vreau să mă căsătoresc cu tine”? ChocoTelegrama îndulcește orice situație…

Nici spontaneitatea nu e de ignorat. Până la urmă, cui nu-i plac surprizele? Eu mereu am fost de părerea că florile se ofilesc, însă o ciocolată bună te unge pe suflet și rămâne undeva acolo pentru totdeauna…

10. În caz de… despărțire

Sursa: pagina de Facebook Chocolissimo

Am o trăsătură de personalitate destul de urâtă, aș putea spune: insist ca inclusiv oamenii de care mi se despart drumurile să rămână cu un gust cel puțin parțial dulce la menționarea numelui meu. De aceea, consider că ar prinde bine o ChocoTelegramă în aceste condiții. E un gând minunat ce va supraviețui veșnic…

Mai există și varianta de sarcasm care, poaaate, îmi scapă câteodată. Îmi trec prin minte acum mesaje precum “Rămâi cu bine și fără mine!” sau “Măcar sfârșitul să fie dulce”. Iar dacă o luăm pe calea, melancoliei… ne oprim mâine din dat exemple.

Acestea fiind scrise, ieși din tipare și impresionează-i pe cei care contează (sau au contat) pentru tine! O ChocoTelegramă e întotdeauna mai mult decât binevenită și e una dintre acele idei de cadouri care ajută la crearea unor amintiri de neuitat!

Tu cui vrei să-i trimiți una, cu ce mesaj și în ce scop?

Articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

Abonează-te pe blog și te voi ține la curent cu ce mai postez!

Share now:

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.