Blog nou, aceeași eu

N-am de gând să fac (din nou) o descriere lungă și plictisitoare a propriei persoane. Dacă ești aici, probabil că mă cunoști sau “m-ai” citit în trecut. Nu e prima dată când am un blog. De fapt, acesta este o continuare a unui proiect frumos, de suflet…

sosetaria.ro

Be Special, Be You

Călătoria Be Special, Be You a început în urmă cu 3 ani și jumătate, pe vechiul și clasicul danamierlut.blogspot.com. Acest blog a contribuit într-o mare măsură la dezvoltarea mea personală, mai ales în ceea ce privește încrederea în sine (dacă te interesează subiectul, ți-am pregătit un e-book pe care îl vei putea primi în curând la abonarea pe acest blog nou).

A fost mai mult decât un simplu blog. A fost colțul meu de rai. Mi-a permis să mă refugiez în el și să scriu orice simțeam sau îmi trecea prin cap. Deși nu m-am prea omorât eu cu promovarea, surprinzător, am avut oameni care îmi citeau și așteptau articolele. A fost o etapă ce mi-a oferit încrederea că am o voce ce merită auzită. Iar acum e timpul să trec la următorul nivel.

Blog nou, deviza rămâne

Îmi vine să continui prin a afirma că nu aș fi ajuns atât de sigură pe mine și curajoasă fără ajutorul blogului personal. Totuși, prefer să nu fac o asemenea afirmație puternică, deoarece am realizat că sunt suma tuturor situațiilor prin care am trecut și a oamenilor pe care i-am cunoscut / mi-au fost și îmi sunt alături. Bineînțeles, la toate acestea se adaugă și caracterul meu zbuciumat. Da, par mult mai liniștită și dulce decât sunt în realitate. Ce pot să zic, mă ajută înălțimea…

Nu intru în detalii acum, pentru că voi avea timp s-o fac pe parcurs. Abonează-te și vei primi periodic mail cu noile mele povești de pe blog. Unele vor fi amuzante (consider că viața fără umor e pustie), altele mai serioase, dar majoritatea vor avea scopul de a te încuraja să trăiești cu adevărat, să te bucuri de fiecare clipă și tot ce te înconjoară, să fii tu. De aici vine și numele: Be Special, Be You. Ar trebui să adaug “cu Dana Mierluț”, ca la TV.

La ce să te aștepți de la domeniul Dana Mierluț

Pot spune că e un blog motivațional, fiindcă voi scrie articole despre activități de dezvoltare personală și ce m-a ajutat pe mine în diverse momente.

Ocazional voi posta și recenzii ale unor cărți de dezvoltare personală ce mi-au fost utile. Te previn: în această categorie pot intra și romane. Când vorbim de autocunoaștere și dezvoltare personală, nu înseamnă că citim doar cărți greoaie, scrise de specialiști în domeniu. Uneori până și cărțile pentru copii ne pot schimba perspectiva asupra vieții. Nu-ți face griji, vei înțelege pe parcurs la ce mă refer, după ce se vor aduna postările pe aici.

Totul pare logic până în acest punct, nu-i așa? Cu siguranță îți închipui că e un alt blog simplu de dezvoltare personală. Îmi pare rău să te dezamăgesc, însă mintea mea e mai complicată de atât și nu-mi permite să mă opresc așa ușor.

Am dubii că se potrivește neapărat temei prezentate, dar, pe lângă cărți și sfaturi de dezvoltare personală online, vei mai găsi pe blog și… detalii despre viața cu un animal de companie (+ peripețiile lui), gânduri bune și nebune de-ale mele, precum și recomandări ale unor lucruri pe care le folosesc.

Prima se explică ușor, Sweetie (iepurașul meu poznaș și viteaz) a apărut în lumea mea în urmă cu 8 luni și jumătate, colorându-mi-o cum nici nu-mi puteam imagina și obligându-mă efectiv să împărtășesc micile bucurii (și trăznăi, evident) pe care mi le face zi de zi.

Gândurile sunt exact așa cum am menționat: bune și nebune. Visez adesea cu ochii deschiși sau mă mai lovesc amintirile. Poate că voi scrie un roman la un moment dat și am nevoie de practică. Și de cititori, până la urmă, astfel încât părerile sunt binevenite.

Cât despre recomandări, nu obișnuiam să o fac, însă mi-am dat seama că ar fi păcat să nu le spun și altora când găsesc ceva de calitate, ceva care pe mine sau pe cei dragi ne ajută. Promit că nu voi scrie despre brand-uri doar de dragul de a scrie. La drept vorbind, nu mă pricep să mint nici dacă aș vrea. Încă de mică mă dădeam de gol de fiecare dată.

Blogul nou se anunță, așadar, a fi un super blog. Va avea câte puțin din toate aspectele ce mă pasionează și m-aș bucura mult dacă te-ai identifica măcar cu un element din acest amalgam.

În viitorul nu foarte îndepărtat voi lansa și un canal de Youtube, care va atinge un subiect mai delicat și oarecum legat de autodezvoltare, dar totodată diferit. Revin în curând cu mai multe detalii! Câteodată sunt prea creativă pentru binele meu…

Cum ți se pare planul meu? Ce te-ar interesa să citești mai mult? Îți aștept părerea în comentarii!

Share now:

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.