3 produse Amway care mie și mamei ne sunt indispensabile

Nu mi-au plăcut niciodată în mod special mărcile acelea cunoscute care au reprezentant. Știi la care mă refer. Bineînțeles că le foloseam în perioada liceului, pentru că nu prea aveam bani și, ca toate fetele, aveam nevoie de câte un parfum… una-alta.

Asta e și ideea: am asociat mărcile respective cu banii de la părinți (adică puțini) și, inevitabil, calitate ce lasă de dorit. Cu toate acestea, Amway mi-a demonstrat că nu toate mărcile se încadrează în acest tipar.

Mama e reprezentant Amway de câțiva ani (vreo 4-5) și îi folosește unele produse de cel puțin dublu. Lumea nu știe acest lucru, deoarece ei nu îi place să se “bage în seamă” și nu obișnuiește să vorbească despre acest subiect.

Eu, în schimb, am realizat că ar fi păcat să nu scriu despre marcă. De ce? Pentru că Amway face parte din viața noastră (în familie) de zi cu zi șireprezintă practic un magazin plin cu bunătăți de care te poți bucura și tu.

Prin urmare, am stat puțin la povești cu mama și am selectat împreună 3 produse Amway despre care avem o părere fantastică, deoarece nouă efectiv nu ne lipsesc niciodată din casă. În continuare le vom împărtăși cu tine.

ATENȚIE! Vreau să te avertizez că prețurile nu sunt toate mici. Unele sunt de-a dreptul piperate. Știm însă că o calitate sporită merită un ban în plus…

3 produse Amway care mie și mamei ne sunt indispensabile

1. Detergent lichid concentrat pentru vase DISH DROPS™ + Bureţi de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS™ SCRUB BUDS™

Înainte de a citi și a face supoziții, află că detergentul de vase (sau Dish Drops) de la Amway are un preț ce nu depășește foarte mult produsele similare, iar cantitatea sa este 1 litru. Nu ai motive să te sperii.

Mama nici nu își mai amintește de când nu folosește brandurile de pe piață. Dish Drops-ul de la Amway, zice ea, își face treaba extraordinar. Și, fiind vorba de o soluție concentrată, o dizolvă și cumpără maxim 3-4 flacoane pe an.

Pe lângă prețul accesibil comparativ cu calitatea, un aspect deosebit de important e legat de compoziția lui. Detergentul de vase e făcut din ingrediente naturale. Ca să-ți faci o idee mai clară despre ce înseamnă asta, să știi că apa din urma spălării nu le face rău plantelor.

Iar ca rezultatele detergentului să fie cele mai bune, îl poți folosi alături de bureții din oțel inoxidabil. După cum te-ai putea aștepta, și bureții sunt la înălțime: reutilizabili, rezistenți la rugină și, la nevoie, pregătiți chiar să iasă din sfera bucătăriei.

N-ai nimic de pierdut dacă încerci rețeta succesului a celor două produse, dar ai putea avea multe de câștigat. Mama s-a îndrăgostit pur și simplu de ele.

2. Vitamina C de mestecat NUTRILITE™

Nu e un secret că vitamina C ajută la întărirea sistemului imunitar. Chiar și la răceli este utilă, fiindcă îi dă organismului energie (și ce îi mai trebuie) pentru a lupta și a se însănătoși rapid.

Dacă cineva a luat în viața lui suplimente alimentare pe baza acestei vitamine, eu sigur am făcut-o. De-a lungul copilăriei am fost foarte bolnăvicioasă și mama devenise obsedată de tot felul de tratamente. Era un client fidel al plafarurilor. Evident că multe medicamente nu și-au făcut efectul, dar mama continua să-mi dea orice afla nou.

sosetaria.ro

Anii au trecut și, la un moment dat, a ajuns la vitamina C de la Amway. Sau mai degrabă eu am ajuns, fiindcă eu o iau… Cert e că de atunci ne-am oprit amândouă și nu mai căutăm în disperare soluții miraculoase. Eu mă simt cât se poate de bine și nu am mai trecut de foarte multă vreme printr-o gripă severă.

Un alt avantaj este că aceste pastile sunt masticabile și au un gust bun, de fructe, pe care copiii îl adoră. Este utilă și adulților, în special celor aflați în situația mea, care întâmpină dificultăți la înghițirea tabletelor.

Gama NUTRILITE de la Amway cuprinde o diversitate de vitamine și minerale de proveniență naturală atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Găsești până și Omega 3 la Amway.

3. Mineral Sticks Zinc

Având vieți ce uneori simțim că se mișcă într-o viteză căreia nu îi facem față, e greu să ne asigurăm întotdeauna că luăm tot ce ne trebuie din alimentație. Astfel, ocazional, o cură cu zinc e extrem de necesară.

E ușor de administrat, căci o cutie conține 30 de pliculețe și se ia 1 pe zi. Sunt granule dulci și gustoase, care se topesc singure imediat ce ating suprafața limbii. Nici măcar nu ai nevoie de apă în toată această ecuație.

Spre deosebire de tratamentele obișnuite din farmacii, fie ele și plafar, îmi amintesc cu plăcere să iau porția de zinc. Pot zice cu sinceritate că programul Amway e fantastic din toate punctele de vedere!

Acum urmează să trec la un nou nivel cu produsele, pentru că vreau să încerc pasta de dinți Amway, despre care am auzit numai păreri pozitive. Abia aștept s-o las să mă surprindă!

Ție cum ți se par produsele Amway? Dar marca în sine? Pe mine și pe mama ne-a convins că e de încredere și produsele nu se compară cu ceea ce găsim în comerț.

Aruncă o privire peste ce are Amway de oferit (catalogul său) aici. Dacă te tentează ceva, anunță-mă și punem comanda, indiferent din ce parte a României ești.

La achiziții cu valoarea de peste 100 de lei (nu mai mare de 300, ca să nu riscăm să rămânem cu ele), plătim eu și mama (doar suntem asociate) transportul prin poștă.

Share now:

Află noutățile din lumea mea

Te țin la curent cu ce mai postez pe blog, de la informații despre content și copywriting, până la cele legate de diversitate și incluziune. Promit că îți spun și povești interesante. Multe, multe povești.